Over Cake & Caviar

Wanneer je op zoek bent naar een tekstschrijver en/of communicatiestrateeg met een persoonlijke benadering en zonder frutsels en tierelantijnen, dan zit je bij mij goed. Geen onnodige marketingtermen of ingewikkelde woorden. Ik houd van helder, eerlijk en relevant.

Al jaren ben ik actief als freelance tekstschrijver, communicatiestrateeg en social media manager. Op het moment woon en werk ik in Den Haag. Eerder woonde en werkte ik in Frankrijk en Kroatië en in 2009-2010 werkte ik al als freelance tekstschrijver terwijl wij een jaar lang met een Landrover op rondreis waren. Een digital nomad avant la lettre. Wifi was toen niet je van het maar het uitzicht maakte alles goed. Je maakt mij heel gelukkig met locatie onafhankelijke projecten en dan presteer ik ook op mijn best.

Ik ben gespecialiseerd in de toeristische en culturele sector en heb o.a. voor theaters, musea, filmhuizen, restaurants en hotels mogen werken. Desalniettemin ben ik inzetbaar voor de meeste branches en onderwerpen. Verras me!

tekstschrijver den haag

Echt Frédérique

Dit ben ik in een notendop: Koningin in het ‘omdenken’ en snel schakelen, oplossingsgericht, zelfstandig, authentiek, creatief, drietalig, empathisch, oog voor detail, locatie onafhankelijk werken, Instagram, Pinterest, liefde voor hotels, films en cultuur.