Diensten

Tekstschrijven

Je kunt bij me terecht voor websiteteksten, nieuwsbrieven, blogs, persberichten, folders en brochures, advertorials, en meer.

  • (SEO) teksten schrijven in jouw tone of voice en gericht op jouw doelgroep.
  • Redigeren en/of herschrijven van (web)teksten.
  • Content creëren voor social media
  • Teksten vertalen, van het Frans of Engels naar het Nederlands

Communicatiestrategie

Online zichtbaarheid is niet meer weg te denken uit de marketingstrategie. Ik help bedrijven en merken om hun (online) zichtbaarheid te vergroten. Het ontwikkelen van een communicatiestrategie is maatwerk. Wat voor de één wel werkt, werkt voor de ander niet. We kijken wat het beste bij jouw bedrijf past.

  • Ontwikkelen en implementeren van een communicatiestrategie.
  • Opzetten en beheer van social media kanalen.
  • On- en offline promotie van je dienst/product.

Social media training

Wanneer een strategie ontwikkeld en geïmplementeerd is, dan moet het nog uitgevoerd en bijgehouden worden. Dat kun je aan mij uitbesteden maar je kunt ook een interne kracht opleiden en begeleiden zodat het beheer binnen het bedrijf uitgevoerd kan worden. Ik verzorg de training en begeleiding.

Ik geef trainingen (online tijdens corona) op het gebied van Instagram, bloggen, Pinterest en/of ‘social media algemeen’ (Facebook/Instagram/LinkedIn). Ik geef zowel groepstrainingen als 1-op-1 trainingen.

Social media beheer

Wanneer je geen tijd hebt voor het beheer van social media (want ja, het is tijdrovend wanneer je het goed wil aanpakken), dan kan ik je helpen met het schrijven van content voor je social media kanalen.

Hoe verbind je volgers aan je merk en hoe zorg je voor conversie? Welke content past bij welk social media kanaal? We maken samen een plan van aanpak dat goed past bij jouw merk en ik neem jou het beheer uit handen.

tekstschrijver in Den Haag